Beloften NK’s te zien op Eurosport 1!

images

Naast de vrouwen en mannen elite komen ook de beloften wedstrijden op TV. Golazo en Avelo Media sloten een akkoord voor 2019 en 2020 voor zowel de tijdrit als de wegwedstrijd van de beloften. Hierdoor wordt er wederom een uitgebreide samenvatting van deze NK’s uitgezonden op Eurosport 1.

TV producent Flavio Pasquino is verheugd over het akkoord. “De beloftes verdienen een TV podium. Daar span ik me al jaren voor in door o.a. de Nederlandse Loterij Topcompetitie op tv te brengen maar ook deze NK’s. Het vertrouwen dat Golazo mij nu geeft om dit voor 2019 en 2020 exclusief te mogen doen is een mooie opsteker”

Op woensdag 26 juni starten de talentvolle renners onder de 23 jaar om 10.30 uur op de Arnhemseweg in Ede voor een tijdrit van 32,3 km. Net na 12.00 uur wordt de laatste finisher verwacht op de Arnhemseweg. De tijdrit alsmede de aansluitende prijsuitreiking en interviews met de winnaars worden door Avelo Media opgenomen, om later in de week uitgezonden te worden op Eurosport. Na de beloften, rijden in de middag de vrouwen en mannen hun tijdrit. De NOS brengt deze beide koersen in beeld om uit te zenden in samenvatting in het NOS Sportjournaal.

In het weekend trappen de beloften het wegwedstrijden programma af. Op zaterdag 29 juni starten ze om 10.00 uur voor 6 omlopen door Ede en omgeving. Avelo Media brengt ook deze beloften koers in beeld, inclusief de prijsuitreiking en interviews. In de daaropvolgende week volgt een gecombineerde 25 minuten samenvatting van zowel de individuele tijdrit als de wegwedstrijd voor beloften op Eurosport 1. De exacte uitzendtijden worden later bekend gemaakt. Net als de uitzendtijden van de wegwedstrijden van de vrouwen en heren, die beiden live in beeld worden gebracht door de NOS.

De Eurosport samenvatting van het belofte NK 2018 is hier te bekijken.