Nieuws

juni 2018

zaterdag 30.06.2018

CORVOS_00029754-002.jpg
Van den Berg naar nationale beloftentitel

Julius van den Berg (SEG Racing Academy) is op de Brabantse Wal Nederlands kampioen bij de beloften geworden. Zilver was voor zijn ploeggenoot Marten Kooistra, brons naar Oscar van Wijk (Destil-Parkhotel). De laatste rekende in de slotfase af met Dylan Bouwmans van Metec-TKH en een zeer strijdlustige Nils Shinschek (Jonge Renner).

lees meer

zaterdag 30.06.2018

CORVOS_00028180-256.jpg
Voorbeschouwing op de Elite Mannen

De afgelopen drie edities werd er door een omvangrijke groep gesprint om de nationale titel bij de profs. Drie keer leverde dat een andere winnaar op. In 2015 won Niki Terpstra in Emmen verrassend voor snelle mannen als Sinkeldam, Van Poppel en Groenewegen. De laatste revancheerde zich een jaar later met een afgetekende zege op Goeree-Overflakkee. En vorig jaar was het in Montferland Ramon Sinkeldam die nipt Wouter Wippert van de titel hield. De laatste die solo de streep bereikte was Sebastian Langeveld in 2014 in Ootmarsum. Ook nu wacht het publiek op de Brabantse Wal een strijd tussen sprinters en aanvallers om het rood-wit-blauw.

lees meer

zaterdag 30.06.2018

CORVOS_00029749-082.jpg
Bekijk hier alle uitslagen

Bekijk hier de uitslagen van de Tijdritten en Wegwedstrijden.

lees meer

vrijdag 29.06.2018

zon-780x457.jpg
Zomers weer voorspeld

Het weekend staat in het teken van zonnig en warm zomerweer. De zon schijnt veel en bewolking is er niet of nauwelijks. De temperatuur loopt daarbij op naar zo'n 28 graden. Bezoekers, deelnemers aan de NK Toertocht en aan de wegwedstrijden doen er verstandig aan om hier op voorhand en tijdens het evenement passende maatregelen op te nemen.

lees meer

vrijdag 29.06.2018

CORVOS_00028177-156.jpg
Vrouwen sprinten maar zelden voor rood-wit-blauw

Jarenlang drukte de formatie Rabo-Liv een zwaar stempel op het koersverloop bij het Nederlands kampioenschap op de weg bij de vrouwen. Met het motto 'het maakt niet uit wie er wint, als er maar iemand van ons wint' was de ploeg altijd goed voor goud bij de nationale titelstrijd. Vorig jaar was er na het uiteenvallen van die ploeg een meer open strijd te zien en was het Chantal Blaak die voor het eerst in haar leven het rood-wit-blauw opeiste. Omdat ze drie maanden later in het Noorse Bergen ook wereldkampioene werd, hebben we het rood-wit-blauw van de Nederlandse kampioene niet gezien de afgelopen weken in de vrouwenkoersen.

lees meer

donderdag 28.06.2018

BEAT Stadium NK TT.jpg
Kom langs in het BEAT Stadium

Tijdens het Nederlands Kampioenschap op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli is BEAT Cycling Club aanwezig in de officiële NK Fanzone. BEAT Cycling Club nodigt jou als fan uit in het BEAT Stadium op 250 meter van de aankomst. Hier beleef je de koers live op de meest sfeervolle plek langs het parcours en valt er van alles te beleven. Scoor leuke prijzen tijdens verschillende wedstrijdjes, ontdek de vetste BEAT kleding en maak deel uit van een nieuwe beweging in de wielersport!

lees meer